Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249

« Prova en ovanligt bra bioupplevelse i helgen! | Hem | Faran med närsynthet, del 1: Vad man kan lära av gurka, sportskor och för mycket data »


Pause säljer ovanligt stora filmupplevelser

”Ett steg närmare fulländning” sa Fredrik Hjelmquist (VD) på Pause. Ska man sälja hembiosystem som ger ovanligt stora filmupplevelser måste man förstå vad man snackar om. Fredrik har tillsammans med sin personal återupplevt några av historiens mest banbrytande filmscener, genom att helt enkelt spela in sin egen version. Stillbilder ur dessa är nu använda som annonser, affischer och butiksmaterial. Tyvärr finns inte mycket rörligt material kvar från äventyren men det finns en ”making of”-film från Saving Private
Ryan-”inspelningen”.

I åratal har Pause använt de stora banbrytande filmerna för att demonstrera sina produkters fulla potential. Filmer har förvånat och förändrat filmhistorien med sina revolutionerande tekniska lösningar. Byrån har paketerat fem av dessa mästerverk (alla är Special Edition-utgåvor) i en handgjord box som har formen av en Pauselogga och är till salu i butikerna.

Extra tack till Sven Prim, en galet bra fotograf/retuschör. Regissör Lager på Social Club, och vår grymma praktikant "Crazy-Mike" Lekström.

Pause_savingprivateryan_13

Pause_clockworkorange_7

Box1_6

Box2_6

TrackBack

TrackBack-URL för detta inlägg:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c093353ef00e54faa6b5d8833

Bloggar som refererar till Pause säljer ovanligt stora filmupplevelser:

Kommentarer

Äh det är så bra! Jag blir förbenad, ska ni aldrig ge er?

Kommentarerna till detta inlägg är stängda.


del.icio.us | Digg! | google