Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249

« Beware, they are everywhere ! | Hem | Vad Anonyma Alkoholister kan lära oss om reklam »


Jag, en mactorsk?

Torsk_stor

Trots att jag inte bleker tänderna, kör hybridbil eller köper fem par sneakers per år får jag nog konstatera att jag är mactorsk. Jag har sedan jag började i reklambranschen (drygt tolv år sedan) haft macdator. Kan väl inte säga att driftsäkerheten och kvalitén är bättre eller sämre än de PCdatorer jag förbrukade när jag jobbade i förlagsbranschen. Men hur som helst har jag fortsatt att arbeta med mac.

När Apple släppte Ipoden var jag en av de första kunderna att inhandla en sådan. Kvalitéten på min Ipod kan diskuteras, då den två år senare inte gick att använda eftersom batteriet laddar ur sig självt när den inte får ström från vägguttaget.

Förra året var det dags igen. Iphone lanserades och trots att jag inte är någon hifi- eller tekniknörd kände jag ett enormt habegär. Så trots att min Ipod inte klarade mer än drygt två år så inhandlades raskt en Iphone. Nu drygt sexmånader senare så fungerar telefonen sisådär. Ibland kan man prata i den och ibland inte. Trots det kommer jag, när den nya Iphonen som lanseras i Sverige inhandla en ny. Är jag bara dum i huvudet eller finns det någon annan vettig förklaring?

Kanske, kanske kan det vara något som stavas v a r u m ä r k e?

TrackBack

TrackBack-URL för detta inlägg:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c093353ef00e551e3c70f8833

Bloggar som refererar till Jag, en mactorsk?:

Kommentarer

Kommentarerna till detta inlägg är stängda.


del.icio.us | Digg! | google