Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249

« Goda nyheter från Carlshamn Mejeri | Hem | Stressad? »


Vardagsgodis.

Här om dagen blev vi alla på byrån lite muntra. En alldeles vanlig person hade gjort sig besväret att leta upp mobilnumret till vår vd Göran bara för att ringa och berömma reklam hon sett. Samma dam hade kvarten innan ringt ATG i samma ärende. Marie på ATG återgav samtalet i ett mail till oss som ytterligare höjde humöret. Nu får du också läsa det.

"Ibland är det extra roligt att jobba på ATG:
 Fick ett samtal idag på förmiddagen från en finska. Samtalet började med:
– Är du schekriterare till förschäljningsäfen (OBS hon är inte full utan bryter kraftigt på finska). – Ja, jag är assistent till Kent Öhlander. (Jag är nog rätt bestämd i tonen för jag är säker på att här ska det skällas om nåt).

– Då måste jag bara säga att er nya reklamfilm är det absolut bästa jag någonsin sett. Vi pratar (eller egentligen hon pratar) i säkert 5 minuter och hon bara öser beröm över reklamfilmen. Omdömen som Hollywood-produktion, fantastiska fotografer, sååå vackra hästar till att: jag är ju en gammal sääring som aldrig spelat på hästar förr men nu tänker jag börja.

Vad skit som än händer under dagen tror jag inte att jag KAN bli på dåligt humör. Den lilla finska sääringen har gjort min dag till en dj-kligt bra dag."

TrackBack

TrackBack-URL för detta inlägg:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c093353ef01053700aaf4970b

Bloggar som refererar till Vardagsgodis.:

Kommentarer

Kommentarerna till detta inlägg är stängda.


del.icio.us | Digg! | google