Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249

« World Premier: Bionic Commando on a $100.000 setup | Hem | Ikväll börjar det: Berghs Live »


Vi gillar Blondinbella

Bild 1 10-00-48

TrackBack

TrackBack-URL för detta inlägg:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c093353ef011570a47cfd970b

Bloggar som refererar till Vi gillar Blondinbella:

Kommentarer

Kan det här vara en kandidat till årets mest onödiga bloggpost eller kommer det en uppföljare som verkligen berättar VARFÖR ni gillar Blondinbella? Det måste väl finnas någon anledning att ni skrev en så tafatt post? Så, varför tycker ni om Blondinbella?

Roligt Peter. Måste medge att det inte är årets vassaste post. Kanske också lite för subtil för din smak? Att vi nu gillar Blondinbella beror kort och gott för att hon i sin blogg skriver positivt om OLWs nya reklam. En reklamfilm som vår byrå ligger bakom. Lite stolthet sådär mitt i vardagen.

Blondinbella är inte den enda som gillar Fredagsmys. Magasinet Cafés bloggare
Rasmus Löwenmo skriver följande på sin blogg "En ung gentleman":

"VECKANS VINTIPS
Precis som OLW-reklamen säger så är det dags för fredagsmys. Jag är ingen chipsmänniska, men lite vin gör verkligen susen för en myskväll!
Denna veckas vintips är faktiskt en box, nämligen Rocca di Montemassi Sangiovese (nr 4586). Ett mycket trevligt italienskt vin med en minst lika trevlig prislapp. 229 kr för 3 liter får ses som mycket prisvärt...

Läs hela inlägget på : http://www.cafe.se/?id=672600&aid=672601

Det intressanta med Löwemos och Blondinbellas blogginlägg är om/att OLW´s "Fredagsmys" utvecklas till ett begrepp. Det måste ändå ses som en lyckad marknadskommunikation om gemeneman börjar använda sig av begreppet Fredagsmys. Om konsumenten varje gång Blondinbella eller Malin i Årsta sprider Fredagsmys omkring sig tänker på OLW så har reklamens budskap verkligen nått ut ...
Därför gillar vi Blondinbella

Om man ska vara petig så användes väl begreppet "fredagsmys" redan innan kampanjen. Men om ni får folk att FÖRKNIPPA fredagsmys med OLW får man väl säga att ni har lyckats. Bra blogg förresten!

Kommentarerna till detta inlägg är stängda.


del.icio.us | Digg! | google