Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249

« Åke = juryordförande | Hem | Närkontakt med verklighetens reklamare »


Kokbok utan kok

KokbokomslagVi har tidigare skrivit om att vi håller på att ta fram en kokbok utan kok för Swecos räkning. Nu är boken producerad och finns att beställa. Kokboken innehåller 17 recept som tillagats så energisnålt som möjligt. Orden spis eller ugn finns överhuvudtaget inte nämnda i boken. Däremot så tipsar Lotta Lundgren, som tagit fram recepten, om att man exempelvis kan använda diskmaskinen (när den ändå är igång) till att koka ägg.

Syftet med kokboken är att skapa uppmärksamhet för Swecos arrangemang Stora energipriset, vilket är en tävling som premierar energisparande idéer. Prisutdelning sker den 17:e november på Moderna Museet i Stockholm.

Intresserad av att laga energisnål mat hemma? Var med i Swecos tävling så har du chansen att vinna ett eget ex av ”Kokbok utan kok”.

TrackBack

TrackBack-URL för detta inlägg:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c093353ef0128757aea40970c

Bloggar som refererar till Kokbok utan kok:

Kommentarer

Det lät kul tänkte jag och tittade närmare. Och ja kul och fiffigt men... om man ska laga mat på bilens grenrör genom att slå in maten i aluminiumfolie, som det föreslås, så är det ju inte så energisnålt längre. Aluminiumfolie borde ju ha uteslutits från första början, där blev jag besviken på bristande helhetstänk.

Kommentarerna till detta inlägg är stängda.


del.icio.us | Digg! | google