Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249

« Ta hem dina hästar i helgen! / Bring home your horses! | Hem | Power to the people! »


Nytt uppdrag som förändrar Sverige

AH_Hjarta_Gron_RGB

Gamla statliga Apoteket har tagit sjumilakliv de senaste åren från den öststatsatmosfär man kunde uppleva tidigare. Tror du det hade hänt om inte en avreglering hade varit på gång? Det kan man förstås bara gissa, men sannolikt kommer den positiva utvecklingen fortsätta, nu när ett antal aktörer ska försöka vinna kundernas hjärtan.

Störst av alla de nya blir Apotek Hjärtat med 208 apotek väl spridda över landet. Efter en snabb och mycket intensiv urvalsprocess i slutet av förra året kom vi överens om ett samarbete som kommer att bli både utmanande, roligt och viktigt.

Apotek Hjärtat är bemannat av mycket dugliga personer på central nivå. Och kompetensen ute på apoteken är precis lika hög som tidigare när personalen var statligt anställd.
Kommunikationen kommer initialt vara en av de mest differentierande faktorerna. Efter hand kommer förstås även kundupplevelsen och erbjudandet bli allt mer särskiljande. Men vem kommer att bli skickligast i att vinna kundernas gunst?

Frågar du oss så hörs det redan på namnet. Den vinner som har hjärtat på rätta stället!

TrackBack

TrackBack-URL för detta inlägg:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c093353ef0128774aa7ab970c

Bloggar som refererar till Nytt uppdrag som förändrar Sverige:

Kommentarer

Cool!

Jag har missat detta totalt (pga) utlandsvistelse, men avregleringen á la Norge kommer vara episk. En rolig (oftast) marknad öppnar sig med massa nya aktörer.

Apotech FTW!

Kommentarerna till detta inlägg är stängda.


del.icio.us | Digg! | google