Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249

« Det rullar på… | Hem | Några saker som vi pratat om på jobbet senaste veckan »


Glaset är halvfullt.

                       

I går kväll krockade reklamsveriges kanske två mest olika tävlingar. Å ena sidan Roy-galan där främst skickliga människor från filmbranschen belönar det bästa från reklamfilmens värld. Sannolikt med starkt fokus på konstnärligt berättande, teknik och gestaltning. Å andra sidan 100-wattaren, där strikt kommersiella effekter ska ha starkast påverkan (naturligtvis med kreativiteten som vapen).

Ett enda varumärke finns med bland pristagarna i båda dessa prestigefulla sammanhang. Och i finast tänkbara kategorier dessutom! Byråns samarbete med Folksam belönas inte bara med "Folkets pris" på Roygalan utan vinner dessutom ett Silver i kategorin "Årets Bästa Reklamfilm". Och nästan samtidigt får Folksams kommunikationsdirektör Pia Carlsson-Thörnqvist stega upp på scenen på Cirkus och ta emot en 75-wattare i tungviktsklassen "Långsiktig Varumärkesvård" på 100-wattaren. 

Ja, vi har varit bortskämda med många fler watt för en mängd uppdragsgivare de senaste åren på 100-wattaren. Och ja, med så många nomineringar hade eventuellt några stolpe in kunnat generera lite starkare belysning till Kungsgatan även i år. Men vi är med i matchen och vi vet hur hård konkurrensen kan vara. Stort grattis till alla vinnare på både Roy och 100-wattaren! Och hjärtligt tack till Film de Liberté för suveränt jobb med världens mest flygande katter!

TrackBack

TrackBack-URL för detta inlägg:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c093353ef019b00440608970c

Bloggar som refererar till Glaset är halvfullt.:

Kommentarer

Kommentarerna till detta inlägg är stängda.


del.icio.us | Digg! | google