Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249
Hem

BLI SVERIGES NYA RADIORÖST!

Just nu rullar höstkampanjen för Skellefteå Kraft med temat ”För dig som älskar energi men vill slippa tänka på el” och i början av veckan lanserades http://radioenergi.se där du läsa in en hälsning till någon som behöver lite extra energi. De bästa hälsningarna kommer sen att sändas som radioreklam i hela Sverige.  


Radioenergi_blog


Lyssna på några av hälsningarna:

Cb1b17c714bcbfa901ebc8f691339c525


C86843447bf0e21f8be35031a085ee0ba


C80519f09e2e78f1ba117f508ca9dbad2


För dig som älskar energi men vill slippa tänka på el.

Skellefteå Kraft är utmanaren från Norrland som vet att även de mest pålästa människorna i vårt land tycker att el är svårt att förstå, frustrerande att betala och på det stora hela något man inte orkar lägga speciellt mycket kraft på.

Men som kund hos Skellefteå Kraft så behöver du inte tänka på el mer än nödvändigt. Inga krångliga fakturor eller dolda avgifter, kundservice som är öppen 7 dagar i veckan och elavtal som är enkla att begripa gör att du kan lägga din energi på andra saker än el.

Kampanjen börjar snart rulla i TV och kommer att utökas med radio och digitala medier inom några veckor.
Under sommaren tjuvstartade vi höstens kampanj med att låna lite uppmärksamhet från glassbilen.El per kvadratmeter

Det finns över 5000 olika avtalsformer på elmarknaden och som kund är det inte alltid så lätt att veta vad man ska välja. Därför har Skellefteå Kraft bestämt sig för att endast erbjuda tre olika avtalsformer: fast pris, rörligt pris och det helt unika kvadratmeterpriset för dig som bor i lägenhet. Inga kilowattimmar eller överraskande elräkningar, det enda du behöver veta är hur stort du bor. Samtidigt som eljättarna fortsätter att förvirra människor med mängder av olika avtalsformer försöker Skellefteå Kraft göra det enklare för människor. 

Kampanjen syns i Stockholms tunnelbana och hörs i radio.

Skel_Tunnelbana


Skellefteå Kraft – Inte en eljätte

I alla år har kunderna försökt förstå elbolagens alla olika abonnemang, motsägelsefulla argument och komplexa termer. Skellefteå Kraft vill istället att el ska vara enkelt, tydligt och ärligt – precis som en äkta norrlänning. Endast tre abonnemangsformer och öppet varje dag i veckan är två exempel på hur Skellefteå Kraft möter sina kunder. Inget tillsvidarepris och inga bonusar är ytterligare bevis på hur Skellefteå Kraft sticker ut från mängden av elbolag. 

Lanseringskampanjen rullar just nu i radio och tv. I de dokumentära reklamfilmerna möter vi två av Sveriges mest intelligenta personer, Jenny och Karl, som båda är medlemmar i Mensa. De har koll på det mesta, men inte sitt elval.