Sök i arkiven

Åkestam Holst m fl
Kungsgatan 5
Box 7103
103 87 Stockholm
Phone: +46 8 14 11 11
Fax: +46 8 21 68 10
Skriv ett mail / Email us
Vi jobbar här / Our people

Antal inlägg: 1764
Kommentarer: 1249
Hem

Välkommen Xide Urban och Xide Jungle!

I somras fick Xide en brief av Systembolaget. En brief som bad om ett duo-pack till kategorin Ready To Drink. Och eftersom vi här på Åkestam Holst jobbar med Xide, föll lyckan på oss att ta hand om denna brief. 

Vår uppgift var i korta drag att komma på ett koncept där två världar möts. Dessa världar skulle senare också prydas med varsitt namn och varsina smaker. Så vi satte på oss våra uppfinnarkepsar och började finurla. Och till slut kom vi upp med den här idén:

XideUJ2
  XideUJ1

Xide Urban: med smak av svarta vinbär och nässlor.
Xide Jungle: med smak av passionsfrukt och habanero.
 
Och sicken tur vi hade – för visst vann vi!
Så sen den 1a april finns dessa att köpa på Systembolaget.
 
Mycket nöje,
 
Xide-gänget

Get in the mood for Summer!


Xidemood_fabriken
  

Lagom till semestern drar vi igång vår första kampanj för Xide. Kampanjen grundar sig på den enkla insikten att datorn har en central plats på varje hemmafest, helt enkelt för att det är via datorn man styr vilken musik som spelas.

 
Xide vill slå ett slag för att människor ska ägna lite mindre tid åt att sitta framför datorn och bråka om vilken musik som ska spelas, och lite mer tid åt att umgås med varandra. Därför har vi utvecklat Xide Mood, en applikation som skapar rätt stämning med hjälp av rätt musik vid rätt tillfälle.
 
xidemood.se får man en ljud- och videospellista baserad på sina specifika önskemål. Listans innehåll anpassar sig sedan efter festens dramaturgi, av den enkla anledningen att man alltid ska få rätt musik vid rätt tillfälle.
Under sommaren kommer man även kunna lyssna till spellistor skapade av unika gäster och nattklubbar samt följa med live under Xide Mood’s sommarturné. 

Testa Xide Mood här.

Och bli fan på Facebook här.